Fri fragt ved køb over 499 kr. / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499 kr. / Hurtig levering 1-2 hverdage
Vi har skiftet navn fra hairbystender.dk til Mayin. Alt andet er uændret. Samme service og kvalitet

Indkøbskurv

Din kurv er tom

Mayin x Frisør Stender Herlev

Hair by Stender Herlev er en integreret del af Mayin, hvor vi arbejder tæt sammen for altid at være på forkant med de nyeste trends inden for hår og skønhed.

Frisør Stender Herlev - Din frisør i Herlev

I mere end 50 år har Jan Stender dedikeret sig til kunsten af hårpleje og styling. Sammen med sin livs kærlighed, Lillian, åbnede han dørene til Frisør Stender i Herlev i 1980.

Siden da har de - oftest flankeret af datteren Anne - været et fast indslag på Herlev Torv, hvor Jan og hans dygtige team af frisører seks dage om ugen svinger saks og pensler for at skabe smukke frisurer og give kunderne en fantastisk oplevelse.

Passion for hår

Vi lader vores passion for hår og skønhed blomstre, og hos Frisør Stender Herlev lever og ånder vi for lækker styling, flotte frisurer og den bedste kundeoplevelse.

Vores dygtige frisører mestrer deres håndværk til fingerspidserne og er altid klar med professionel vejledning og gode råd til både frisure, pleje og styling.

Alle vores frisører har den fire-årige frisøruddannelse og er nøje udvalgt på baggrund af deres faglige kvalifikationer, udtalelser og skønne personlighed. Vi sikrer dermed, at du får den bedste service og en professionel behandling hver gang.

Priser

Vi elsker hår, kvalitet og høj service. Derfor er alle vores
behandlinger naturligvis inklusiv grundig vask, afslappende
hovedbundsmassage, føn og let styling.

Få dit drømmelook i Herlev

Drømmer du om et nyt look, eller er du ude efter at friske din nuværende frisure op, men er du bekymret for resultatet?

Vi har mere end 50 års erfaring med hår, og vi efteruddanner os løbende. Derfor kan du med sindsro sætte dig til rette i frisørstolen, glemme hverdagens stress og jag, og lade dig forkæle, velvidende at vi er her for dig.

Hele familiens frisør i Herlev

Hos Frisør Stender Herlev klipper vi hele familiens hår. Det kan være besværligt, når frisøren kun klipper damer, så skal resten af familien finde en anden frisør.

Hos Frisør Stender Herlev kan hele familien blive klippet – fra de mindste til de største. Vi har stor erfaring med både børneklip og herreklip, inklusiv de nyeste trends. Hvis I booker i god tid, kan vi klippe jer alle sammen, så I slipper for at koordinere besøg hos forskellige frisører.

Book tid hos Frisør Stender Herlev

Du har altid mulighed for at booke tid online til en lækker klipning hos Frisø Stender Herlev.

Online kan du nemt finde en tid, der passer til din kalender. Det er den perfekte løsning, når det er svært at finde tid til at ringe i løbet af arbejdsdagen, eller hvis vi har lukket, når du har fri.

Hvis du hellere vil bestil tid via telefonen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 91 83 18.

Hos Frisør Stender Herlev klipper alle ugens dage undtagen søndag, hvilket giver dig rig mulighed for at finde en passende tid.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 09.00 – 17.30

Fredag: 09.00 – 18.00

Lørdag: 08.00 – 13.00

Søndag: Lukket

Frisør Stender Herlev - i hjertet af bymidten

Med vores beliggenhed midt på Herlev Torv, ved siden af indgangen til Herlev Bymidte, er vi lette at finde. Der er gode parkeringsmuligheder og offentlig transport lige rundt om hjørnet, så det er altid nemt at besøge din frisør i Herlev.

Med vores centrale placering er det oplagt at kombinere et besøg i vores salon med indkøb, cafebesøg eller en hyggelig shoppingtur. Du er også altid velkommen til at hente de varer, du bestiller på mayin.dk i salonen i Herlev.

Besøg Hair by Stender Herlev, hvor skønhed, kvalitet og ekspertise går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Det siger vores kunder ...

Heidi de Teilmann
Verificeret anmeldelse

Jeg er altid tilfreds når jeg har været hos Stender. De lytter og giver mig de resultater jeg beder om. Samt de giver gode råd ud fra hår struktur og ansigtsform. Så hvis jeg kommer med en ide og de ikke mener det vil passe, så siger de det og kommer med nye forslag.

Helle Rosenløv
Verificeret anmeldelse

Tusind tak Jan, for nye striber og mit tilrettede pandehår som voldte mig problemer. Og tak for intro til Curl Manifesto, den nye fede shampoo og balsam ril hår med naturlige fald og krøl fra Kérastase. Mit hår er blevet helt levende igen.

Rebecca Sand
Verificeret anmeldelse

Har i dag fået en fantastisk behandling af Jan hos frisør Stender Herlev - erfaren og knald dygtig frisør og masser af god humor. Er gået der fra med lækkert nyt hår og godt humør så jeg takker for i dag og god behandling og kan på det varmeste anbefale at man vælger at sætte sig i stolen hos dem. Vi ses