Fri fragt ved køb over 499 kr. / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499 kr. / Hurtig levering 1-2 hverdage
Vi har skiftet navn fra hairbystender.dk til Mayin. Alt andet er uændret. Samme service og kvalitet

Indkøbskurv

Din kurv er tom

Kærlighed til hår - og hinanden

I et halvt århundrede har familien Stender med passion kombineret ædelt håndværk med kærlighed til hår, skønhed – og ikke mindst til hinanden.

Deres historie er vævet sammen af kærlighed til hår, kreativitet og familien.

Sammen har de skabt Mayin, et univers, hvor deres viden, kærlighed og passion for hår og skønhed frit kan udfolde sig.

Kærlighed ved første klip

Det hele begyndte for mange år siden, da Jan Stender uddannede sig til frisør og senere blev frisørmester.

Under et af de utallige modeshows, han gennem tiderne deltog i, mødte Jan og Lillian Stender hinanden for første gang.

Mødet fik tiden til at stå stille for de to. Jan med saksen som erfaren frisør og underviser, og Lillian i frisørstolen. Det var kærlighed ved første blik.

Seks måneder efter deres første møde giftede de sig. Et par år senere fulgte deres datter, Anne.

Hårlak og dugfriske ugeblade

Anne voksede nærmest op i sine forældres salon, omgivet af kreativitet, duften af hårlak og dugfriske ugeblade.

Allerede i en tidlig alder blev hun betaget af hår og skønhed.

Ikke overraskende har hun i sit voksenliv arbejdet for internationale skønhedsbrands både i ind- og udland, før hun vendte hjem for at skabe Mayin sammen med sin familie.

Udvigelse af familien

På en solskinsdag mange år senere tog Hannes plads på en farverig bænk i en lille park i byen. Ved hans side sad Anne, og fra det øjeblik var deres skæbner forbundet.

Hannes blev ikke kun Annes livspartner, men også en vigtig del af Mayin-familien, hvor han med sin tekniske snilde har været med til at fører familien ind i fremtiden.

Generationer af hår- og skønhed

Med Mayin har familien Stender skabt et univers, hvor de på tværs af generationer deler glæden ved at hjælpe mennesker med at opnå det look, der gør dem til præcis de personer, de ønsker at være. Deres mission er at tilbyde kvalitetsprodukter og rådgivning, som giver deres kunder mulighed for at udtrykke deres unikke skønhed.

Mayin er drevet af tradition og innovation. Jan og Lillian har givet deres erfaring og viden videre til Anne og Hannes, som nu leder virksomheden ind i en ny æra. Sammen sikrer de, at Mayin forbliver et sted, hvor skønhed og håndværk mødes, og hvor kærlighed til faget og til hinanden præger alt, hvad de gør.

Håndplukket kvalitet

Hos Mayin finder du hår- og hudpleje, der er nøje udvalgt for deres kvalitet og bæredygtighed. Udvalget af pleje omfatter kun de bedste brands, som både er gode for hår og krop, og som aktivt arbejder med bæredygtighed og etisk praksis.

Familien Stender er stolte af deres rejse og den arv, de bygger videre på. Mayin er ikke bare en virksomhed; det er et fællesskab, et sted hvor mennesker kan finde inspiration, vejledning og den bedste pleje og styling til at udtrykke deres skønhed på deres egen helt unikke måde.

Træd ind i Mayins verden, hvor skønhed, håndværk og kærlighed går hånd i hånd. Lad familien Stender hjælpe dig med at finde den helt rigtige pleje og styling til din hud og dit hår.

Mayin x Frisør Stender Herlev

Hair by Stender Herlev er en integreret del af Mayin, hvor vi arbejder tæt sammen for altid at være på forkant med de nyeste trends inden for hår og skønhed.

I mere end 50 år har Jan Stender dedikeret sig til kunsten af hårpleje og styling. Sammen med sin livs kærlighed, Lillian, åbnede han dørene til Frisør Stender i Herlev i 1980.

Siden da har de - oftest flankeret af datteren Anne - været et fast indslag på Herlev Torv, hvor Jan og hans dygtige team af frisører seks dage om ugen svinger saks og pensler for at skabe smukke frisurer og give kunderne en fantastisk oplevelse.

Passion for hår og skønhed

Mayin er stedet, hvor kvalitetspleje til krop og hår møder overkommelige priser, bæredygtighed og en dyb passion for hår og skønhed. Vores mission er at forene skønhed, kvalitet og bæredygtighed med priser, som alle kan have råd til.

Vi tror på, at alle fortjener adgang til produkter, der ikke kun gør dem smukke, men også tager hensyn til miljøet og vores fælles fremtid.

Med mere end 50 år i frisør- og skønhedsbranchen har vi, familien Stender, håndplukket de mest effektive og miljøvenlige brands. Disse mærker er omhyggeligt udvalgt for deres evne til at pleje både hår og krop samtidig med, at de bidrager til en bæredygtig fremtid.

Vi mener, at skønhed skal være ansvarlig, og derfor har vi fokuseret på brands, der arbejder aktivt med bæredygtighed, ikke tester på dyr og kan fremvise dokumenterede resultater.

Bæredygtig kvalitet til overkommelige priser

Med mere end 50 år i frisør- og skønhedsbranchen har vi, familien Stender, håndplukket de mest effektive og miljøvenlige brands. Disse mærker er omhyggeligt udvalgt for deres evne til at pleje både hår og krop samtidig med, at de bidrager til en bæredygtig fremtid.

Vi mener, at skønhed skal være ansvarlig og opnåelig for alle, og derfor har vi fokuseret på brands, der arbejder aktivt med bæredygtighed, ikke tester på dyr og kan fremvise dokumenterede resultater. For at gøre skønhed tilgængelig for alle, forsøger vi at sikre overkommelige priser, så kvalitetspleje kan nydes uden at sprænge budgettet.

Hos Mayin finder du således en unik kombination af kvalitetspleje til håret, overkommelige priser, bæredygtighed og en dyb viden samt kærlighed til hår og skønhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter fra nogle af de mest anerkendte brands i branchen, herunder Balmain, Kérastase, Olaplex, Redken og ghd, der er kendte for deres høje kvalitet samt innovative og bæredygtige løsninger, der sikrer, at du altid kan opnå det bedste resultat.

Derudover har vi et stort udvalg af veganske, biodynamiske og økologiske produkter fra weDo Professional, Maria Nila og Oway. Ved at vælge pleje og styling fra disse brands, kan du nyde produkter, der er skabt med omtanke for både naturen, dit hår og din krop.

Hos Mayin tror vi på, at skønhed kan være både prisvenlig og ansvarlig, og vi er her for at bevise, at det er muligt at forene disse værdier i ét samlet koncept.

Mayin x Frisør Stender Herlev

Mayin, skabt af familien Stender, er et univers hvor flere generationer deler glæden ved at hjælpe mennesker med at opnå deres ønskede look. Med over 50 års erfaring i frisør- og skønhedsbranchen tilbyder Mayin kvalitetsprodukter og rådgivning, der forener skønhed, kvalitet og bæredygtighed til overkommelige priser.

Familien har nøje udvalgt miljøvenlige produkter, der plejer hår og krop og fremmer en bæredygtig fremtid. Hos Mayin finder man et bredt udvalg af produkter, inklusive veganske og økologiske muligheder.

Mayin kombinerer tradition med innovation, hvor Jan og Lillian Stender har overleveret deres viden til næste generation, Anne og Hannes, som nu leder virksomheden. Mayin er et fællesskab dedikeret til ansvarlig og prisvenlig skønhed, altid på forkant med de nyeste trends inden for hår og skønhed.

Lær os bedre at kende ...

Kvinde med mørkt hår med smukke bølger i håret.

Risvand til håret - virker den virale trend?

Risvand er en af de hotteste hårpleje-tendenser i øjeblikket. Men virker det? Trenden er på ingen måde ny; i Asien har risvand været brugt til pleje af både hud og...

Læs blogindlæg
Knækket hår: Knækker dit hår? Her er 5 tips til komme knækket hår til livs

Knækket hår: Knækker dit hår? Her er 5 tips til komme knækket hår til livs

knækket hår? Bekymringerne er ovre, for der er mange måder at gendanne dit hår til sin tidligere sundhed og styrke. Winnie Kristensen, med tre årtiers erfaring inden for frisørverdenen, er...

Læs blogindlæg
Den ultimative guide: Sådan finder du den bedste hårfarve til gråt hår

Den ultimative guide: Sådan finder du den bedste hårfarve til gråt hår

For mange mennesker kan gråt hår være en velkommen forandring, en chance for at omfavne det naturlige og modne. Men for andre kan gråt hår være en udfordring, de gerne...

Læs blogindlæg